LISÄTIETOJA TAPAHTUMISTA

Tänne päivitetään tarkempia lisätietoja yksittäisistä tapahtumista. Koko ohjelma löytyy välilehdeltä Juhlaviikon ohjelma.

KATUKIRPPIS KORJAAMON JUHLA-ALUEELLA 12.6.

Helsinkipäivänä 12.6. klo 11-17 järjestetään ilmainen katukirppis Korjaamon juhla-alueella (Töölönkadulla Eino Leinon kadun ja Humaliston kadun välissä) Jos haluat varmistaa että varmasti mahdut paikalle, ilmoittaudu keskiviikkoon 11.6. klo 12 mennessä osoitteeseen elina@toololiike.fi, mukaan voi tulla myös spontaanisti mikäli myyntipaikalla on tilaa. Tuo oma alustasi/pöytäsi. Paikalla myös  Speakers Corner klo 11-13.30, jossa sana on vapaa!

TÖÖLÖN TAPAS-KIERROS 13.-14.6.

Töölön Tapaskierros on erinomainen tapa tutustua Töölön ravintolatarjontaan. Tänä vuonna mukana on 11 ravintolaa, jotka tarjoilevat tapas-kierroksen 13.-14.6. aikana makupaloja 3-6€ hintaan. Tule tutustumaan Töölön herkkuihin, tarkistathan ravintoloiden omat aukioloajat.

Katso kartasta mukana olevat ravintolat tarjouksineen:
ToolonJuhlaviikko2014_ravintolakierros

MUSEOKADUN KAUPPAKESKUS 14.6.
Lauantaina 14.6. klo 10-15 Museokatu puhkeaa kukkaan, kun museokadun yrittäjät yhdistävät voimansa Museokadun kauppakeskukseksi. Tutustu kartasta mukana oleviin yrityksiin. Luvassa tarjouksia ja yllätyksiä, ohjelmaa myös lapsille.

Museokatu

 

JALKAPALLOMESTAREIDEN JKKI -70 SENIORI SM-HERRUUS

Perjantaina 13.6. Klo 13-16.30 ratkaistaan jalkapallomestareiden JKKI-70 Seniori SM-herruus, Väiskin kentällä

Kyseessä on historiallinen, maailman ensimmäinen seitsemänkymppisten jalkapalloturnaus. Mukana lukuisia entisiä maajoukkuepelaajia. Järjestää HIFK Soccer rf.

Katso otteluohjelma ja lisätiedot liitteestä:

Seniori SM-herruus

IKUISTA ITSESI Q-TEATTERI ERIKOISVERMEISSÄ 12.6. klo 11-15.00 (Tunturikatu 16)

Heitä oma roolisi romukoppaan ja kehitä uusi tyyli Q-Teatterin rekvisiittavaraston uskomattomilla antimilla! Loihdi oma luomuksesi ja hyppää kuvattavaksi ammattivalokuvaajan eteen. Valokuvaus ei maksa mitään mutta sen tilaaminen sähköpostiin on 10 euron hintainen. Kuva maksetaan käteisellä paikan päällä.

Luvassa Rekvisiittaa ja asuja taivaan ja maan väliltä, ehkä vähän maan altakin. Kuvaaja auttaa, ohjaa, stailaa ja saat huikean muiston itsellesi!

PE 13.6. klo 17 ARKKITEHTUURIKÄVELY

Perjantaina 13.6. klo 17 on tarjolla tilaisuus päästä tutustumaan Töölön arkkitehtuuriin Alvar Aalto säätiön johtajan, arkkitehti Tommi Lindhin johdolla. Tommin historiasta löytyy mm. Taka-Töölö aiheinen lisensiaatintukimus, sekä pitkä työura mueseovirastossa joten asiantuntemusta aiheesta varmasti löytyy.
Ilmainen arkkitehtuurikävely lähtee Töölön kirjaston portailta. Reitti kulkee Topeliuksen puistoa Töölön kirkolle, josta Välskärinkadun kautta kierretään Pohjoiselle Hesperiankadulle. Lopulta kävellään Töölönkatua Töölöntorille kahvittelemaan, josta jatketaan vielä Nordenskjöldin aukiolle ja Alvar Aallon Kelalle. Matkan varrella tutustutaan rakennusten yksittäisiin kuriositeetteihin kuin siihen miten Töölön rakennusvaiheet näkyvät nykyisessä kaupunkirakenteessa.